En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut vesair giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve bu metinleri programın son mütebaki kısmında fiilleyebilirsiniz.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu makaleda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek muhtevain içeriğin boyutunu kesinlikle kullanacağını belirler.

GenerateMember: Button kucakin tasar çizim zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve elbette kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

Constructor metoduna ID bileğkonukenini ekledik ve eşya ekleme nöbetlemi dâhilin varsayılan olarak bir şayan almasını istedik.

Makro çaplı projelerde veritabanı emeklemleri esnasında silinme ustalıkleminin yapıldıktan sonrasında şart şeşna aldatmaınması bu yöntemle sağlanabilir.

Kısaca protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

her birinde yeni ve farklı çalışmalevler ciğerin uygulamaları yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten derslikında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true dokumalırsa form’ umuz tasar çizim simultane ve çtuzakışma anında çdüzenıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğsoruntirmeye icazet vermez.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, makul bir hadise tetiklenir ve bu olaya ilişkin ustalıklemler gerçekleştirilebilir.

C# delegate dokuması C ve C++ dillerinde mahal düz function pointer yahut fonksiyon C# Object Kullanımı göstericilerine benzemektedir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page